ETTU
Workshop Journey to the Cloud

Workshop Journey to the Cloud

Technologie heeft een grote invloed op de digitale transformatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Internet of Things, kunstmatige intelligentie, deep learning en augmented/mixed reality. Deze technieken maken het mogelijk om medewerkers, klanten, producten en informatiebronnen wereldwijd met elkaar te verbinden.
In ons ETTU Innovation Lab onderzoeken wij, ook samen met klanten, de mogelijkheden en grenzen van de nieuwste techniek zoals de HoloLens, machine learning, artificial intelligence en voice control. Graag delen wij deze kennis en ervaringen met organisaties in de Workshop Journey to the Cloud.

Waarom deze workshop?

In deze workshop van een halve dag met een architect en business development manager bespreken we hoe het huidige applicatie landschap er uit ziet, hoe een roadmap naar de Cloud er uit zou kunnen zien en hoe er een businesscase is te maken. Deze workshop is gratis en vrijblijvend maar zal uw organisatie zeker inzicht geven in de do’s en dont’s naar de Cloud.

Wanneer en wie?

Wij bieden deze workshops gratis aan voor organisatie met meer dan 200 medewerkers. Wij vinden het van belang dat er een afvaardiging is vanuit de organisatie die bestaat uit het management (C-level) en een afvaardiging vanuit de business.

Hoe te reserveren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op om een afspraak te maken.