ETTU
Woningcorporatie Woonwenz kiest voor social intranet Debble Workplace in Office 365

Woningcorporatie Woonwenz kiest voor social intranet Debble Workplace in Office 365

Woningcorporatie Woonwenz uit Venlo heeft gekozen voor de social intranet oplossing Debble Workplace van ETTU. Debble Workplace werkt volledig binnen Microsoft Office 365 en ondersteunt de 100 medewerkers van Woonwenz op een gebruiksvriendelijke manier in hun dagelijkse werkzaamheden.
Woonwenz maakte voorheen gebruik van een statisch intranet gebaseerd op Java. Medewerkers konden niet zelf nieuws en informatie delen en het miste de mogelijkheid om interactie aan te gaan. Woonwenz heeft strategisch gekozen voor Microsoft Office 365 en de wens was dan ook om hier het nieuwe intranet in onder te brengen. Daarnaast zocht Woonwenz een standaard SharePoint intranet, zonder uitgebreid maatwerk, waarbij de gebruiker maar één keer hoeft in te loggen voor al zijn applicaties. Na een uitgebreid selectietraject heeft Woonwenz gekozen voor Debble Workplace in Office 365. Naar verwachting zal het nieuwe intranet in het vierde kwartaal van 2016 gelanceerd worden.

Edmond Janssen, Informatiemanager van Woonwenz: “Wij zochten nadrukkelijk naar een leverancier met een standaard intranet oplossing in Office 365. Wij wilden niet het wiel opnieuw uitvinden en een intranet hebben dat maar 5 jaar meegaat. Andere partijen in de markt wilden samen met ons het intranet bouwen, terwijl ETTU met Debble Workplace over een out-of-the-box intranet oplossing beschikt. Daarnaast is ETTU al geruime tijd actief binnen de woningcorporatiemarkt en voldoet Debble Workplace precies aan al aan onze wensen en eisen.”

Piet Vink, directeur van ETTU: “De afgelopen tijd hebben verschillende organisaties gekozen voor Debble Workplace, de social intranet oplossing van ETTU. Wij zijn dan ook trots dat we Woonwenz als klant mogen verwelkomen en kunnen ondersteunen met Office 365.“

Debble Workplace beschikt over alle functionaliteiten van een modern social intranet, waaronder globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega's, mobiele ontsluiting en volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer. Lees meer over de mogelijkheden en voordelen van Debble Workplace.