ETTU
Whitepaper: Maak digitale transformatie mogelijk met Microsoft Azure

Whitepaper: Maak digitale transformatie mogelijk met Microsoft Azure

Door de enorme groei van data, opkomst van Cloud Computing en de toename in het gebruik van mobile computing is het werkveld van bedrijven enorm verandert. Om mee te gaan in deze ontwikkelingen moeten organisaties wel veranderen om actueel te blijven. Lees in dit whitepaper hoe Microsoft Azure een organisatie kan helpen bij de digitale transformatie. 
Om voorop te blijven in de markt, is het van belang dat organisaties informatie op de juiste manier inzetten om:
  • verbinding te maken met klanten;
  • medewerkers de juiste middelen te bieden;
  • bedrijfsprocessen te optimaliseren en;
  • producten te transformeren.
Deze dimensies zijn niet nieuw, maar wel de rol die intelligente software hierbij kan bieden. Hiermee zijn organisaties in staat om met betere data deze inzichten om te zetten in concrete acties.

Dit whitepaper beschrijft de Digital Feedback Loop en hoe organisaties hiermee kunnen inspelen op de vier dimensies van de digitale transformatie. Ontdek daarnaast aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden hoe Microsoft Azure organisaties helpt bij de digitale transformatie, van een grote retailer, ziekenhuis tot aan een bedrijf in de watervoorzieningen.
 

Download het whitepaper 'Maak digitale transformatie mogelijk met Microsoft Azure'

Vul onderstaand formulier in en download direct het whitepaper 'Maak digitale transformatie mogelijk met Microsoft Azure'.