ETTU
Visie en missie

Visie en missie

Door het bundelen van specialistische technische kennis, change management vaardigheden en SaaS-oplossingen creëren wij voor onze klanten de moderne werkplek die succesvol in gebruik wordt genomen. Door goed werkgeverschap en voorop te lopen in Microsoft-ontwikkelingen zorgen wij voor een uitdagende werkomgeving voor onze medewerkers.

Visie

ETTU is de belangrijkste transformatie en adoptiepartner voor Microsoft en haar technologie in Nederland.

Missie

Samen met onze klanten transformeren wij technologie in zakelijk voordeel. Hierbij hanteren wij onze kernwaarden SHARE.

Kernwaarden

Succesgericht

Lourens Siderius: "Dankzij onze cultuur kunnen wij succesgericht werken. Het doel is dan ook om samen met je collega's en de klant op een innovatieve manier succes te behalen en succes te vieren."

Kernwaarden

Hoog niveau

Martijn Takken: "Werken op een hoog niveau betekent voor mij samen met ambitieuze en ervaren collega's werken aan mooie innovatieve projecten. Nieuwe technieken leren en direct toepassen maar ook jezelf continu blijven uitdagen, dat is voor mij werken op een hoog niveau, dat is ETTU."

Kernwaarden

Ambitieus

Bart Scheffer: "Wij werken bij ETTU aan innovatieve en uitdagende projecten. Onze ambitie is de komende jaren uit te groeien tot dé partner van onze klanten en hen hierbij te adviseren van strategie tot aan realisatie, adoptie en beheer."

Kernwaarden

Resultaatgericht

Manuel Evora: "Wat ik mooi vind aan ETTU is dat wij voortdurend streven naar excellentie en op die manier goede resultaten kunnen boeken."

Kernwaarden

Enthousiast

Chantal van Velzen: "Wij doen alles met super veel enthousiasme. Wij willen altijd net een stapje verder en de klantverwachtingen overtreffen. Dit resulteert in leuke projecten met tevreden klanten."