ETTU
ValidSign - Digitale handtekening

ValidSign - Digitale handtekening

Hoeveel documenten worden er binnen de organisatie nog uitgeprint en op papier ondertekend om vervolgens in te scannen en weer digitaal op te slaan? Ontdek de mogelijkheden van ValidSign voor digitale en rechtsgeldige handtekeningen in SharePoint en SharePoint Online.
Naast dat het papierintensieve proces veel tijd in beslag neemt, zijn er ook aanzienlijke kosten aan verbonden. Veel organisaties twijfelen echter nog of er ook een mogelijkheid is om documenten digitaal te ondertekenen, die bovendien rechtsgeldig zijn.

Daarom is ETTU de samenwerking aangegaan met ValidSign. ValidSign zorgt ervoor dat processen die afhankelijk zijn van handtekeningen omgezet worden van papierintensief naar papierloos. Hiermee worden wettelijk afdwingbare handtekeningen aangemaakt die bijvoorbeeld nodig zijn voor audits. De handtekeningen voldoen aan alle regels binnen de industrie en een degelijke bedrijfsvoering. ValidSign biedt hiermee uitgebreide oplossingen voor digitale handtekeningen die lokaal of vanuit de Cloud worden ingezet.