Publicatiedatum: 04 juli 2014
Evert Verheul, projectleider en functioneel beheerder Document Management Systeem bij Pels Rijcken: ”Met eConnect van ETTU en Epona DMSforLegal koppelen wij ‘het beste van twee werelden’: Een stabiel en bewezen DMS bouwsteen op Microsoft SharePoint in combinatie met een Outlook plug-in om de digitale dossiers vanuit Microsoft Outlook te managen. Advocaten werken vanuit Outlook, daar zit de grootste bron van informatie in opgeslagen. Met de koppeling wordt het eenvoudig om deze informatie toe te voegen aan het digitale dossier. De bewezen oplossingen bieden efficiency en extra mogelijkheden voor de toekomst, zoals elektronische handtekeningen, workflow management en koppelingen met een persoonlijke pagina en het intranet. Voor onze advocaten wordt het eenvoudiger om samen in dossiers te werken. De ‘Proof of Concept’ die wij met ETTU hebben uitgevoerd, heeft enthousiaste advocaten en assistants opgeleverd. Dankzij vertrouwde elementen en de hoge gebruiksvriendelijkheid kunnen zij intuïtief en snel werken.”

Marjan Hermkes – van Ham, directeur Epona Legal B.V: “Dankzij de integratie van Epona DMSforLegal met eConnect, zorgen we ervoor dat gebruikers gewoon binnen hun vertrouwde kantooromgeving blijven werken en toch beschikken over de uitgebreide documentmanagement functionaliteit die eConnect biedt. Meer en meer advocatenkantoren kiezen voor Microsoft SharePoint als documentmanagement oplossing. Als opstap vanuit hun praktijkmanagement systeem, maar ook als vervanging van hun huidige, meer traditionele documentmanagement systeem. Wij zijn dan ook enthousiast over de samenwerking met ETTU voor dit project.”

Piet Vink, mede-eigenaar van ETTU: “De rechtspraak in Nederland gaat steeds meer gebruik maken van digitale mogelijkheden en een en ander moet eenvoudiger en efficiënter. Pels Rijcken loopt in deze ontwikkelingen voorop en neemt een strategische stap door te kiezen voor eConnect in SharePoint. Het is mooi om te zien dat Pels Rijcken voor ETTU heeft gekozen na het succesvol verlopen Proof of Concept traject.”