ETTU
Terugblik succesvol Best of Sharing 2017

Terugblik succesvol Best of Sharing 2017

woensdag 28 juni 2017
Op 15 juni 2017 vond de zesde editie van Best of Sharing plaats. Dit jaar werd Best of Sharing georganiseerd in studio 4 op het Media Park in Hilversum. Tijdens deze middag werden bezoekers door sprekers geïnspireerd over verschillende thema's zoals de Digitale Transformatie en Journey to the Cloud. Vanuit hun plek in de kroeg, het kantoor of woonkamer rondom het podium zijn ze meegenomen in de wereld van deze transformatie.
Leonie ter Braak heeft als dagvoorzitter de ruim honderd aanwezigen meegenomen in deze veranderende wereld. De keynote werd verzorgd door Menno Lanting. Hij vertelde over de veranderende wereld waarin we leven en over zijn nieuwe boek "De Disruptie Paradox". Hierna vervolgde Marcel Westra van Microsoft de dag met een presentatie over de nieuwste Microsoft technologieën zoals Azure, Internet of Things en Power BI. Lourens Siderius nam de bezoekers mee in de concrete toepasbaarheid van de digitale transformatie en nieuwste technieken, waarna Bas Kemperman van Hero Group hun praktijkcase presenteerde. In dit verhaal vertelde Bas over hoe ze 17 landen verbonden hebben in één digitale werkomgeving. Wouter Slotboom sloot daarna de inspirerende middag af met een demonstratie over ethisch hacken. 

Piet Vink, directeur van ETTU: "Elke onderneming is op dit moment bezig om digitaal slagen te maken en bij te blijven in haar markt. Tijdens Best of Sharing hebben we aan onze klanten en potentiële nieuwe klanten laten zien hoe de wereld aan het veranderen is en hoe Microsoft en wij hierbij kunnen ondersteunen. Dat deelnemers een inspirerende dag gehad hebben blijkt wel uit het cijfer waar ze Best of Sharing mee waarderen, namelijk een gemiddelde van een 8,2." 

Quotes van deelnemers Best of Sharing 2017:

Verrassend. Vooral gericht - en terecht - op gebruikers. Zonder adoptie geen succes.
Een zeer inspirerende bijeenkomst, die mij weer extra motiveert bij het leren van mensen om effectief samen te werken en kennis te delen.
Best of Sharing laat zien dat de we pas aan het begin staan van een compleet nieuwe manier van werken.
Best of Sharing is een bron van inspiratie om op avontuur te gaan voor innovatieve ideeën.

Bekijk de video van Best of Sharing 2017