Publicatiedatum: 22 januari 2014
“De toevoeging van OnePlaceMail zorgt voor razendsnelle integratie van e-mails en documenten uit Outlook naar SharePoint, en installatie duurt niet langer dan 10 minuten,” aldus Vincent Heijkmann, mede eigenaar van ETTU en verantwoordelijk voor het partnerbeleid. “Onze nieuwe samenwerking biedt vanwege tijd- en efficiencywinst een unieke meerwaarde voor alle organisaties en overheidsinstellingen die dossiers of informatie bundelen. Klanten zijn erg enthousiast en de eerste implementaties zijn al van start gegaan.”

James Fox, CEO van Scinaptic zegt: "Wij zijn erg blij met het partnership met ETTU. Er is een natuurlijke synergie tussen onze OnePlaceMail oplossingen en de eConnect oplossingen van ETTU. Klanten kunnen dan ook veel extra rendement halen uit onze gezamenlijke Enterprise Content Management oplossingen."

Over OnePlaceMail

OnePlaceMail optimaliseert SharePoint voor meer dan 3.000 klanten in 35 landen. Het zorgt dat business gebruikers Microsoft SharePoint optimaal benutten bij het efficiënt vinden, ordenen en vastleggen van content. De oplossing ondersteunt alle belangrijke SharePoint en Office 365 versies. Scinaptic wil als Microsoft Gold Partner via maximale betrokkenheid van gebruikers een sterke ROI op het SharePoint platform bieden. Voor meer informatie, zie: www.scinaptic.com

scinaptic oneplacemail