ETTU
Standaard oplossing voor integratie Outlook met SharePoint

Standaard oplossing voor integratie Outlook met SharePoint

woensdag 22 januari 2014
ETTU heeft de OnePlaceMail oplossing van het Australische OnePlace Solutions in haar dienstverlening opgenomen, om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar opslag en beheer van data op één centrale plek. Met OnePlaceMail is het mogelijk om e-mails en andere bestanden direct vanuit Outlook naar SharePoint en Office 365 te verplaatsen. Hierdoor zijn organisaties in staat een hogere ROI uit hun omgeving te halen en zorgen zij daarnaast dat informatie volledig en op één plaats opgeslagen wordt.
“De toevoeging van OnePlaceMail zorgt voor razendsnelle integratie van e-mails en documenten uit Outlook naar SharePoint, en installatie duurt niet langer dan 10 minuten,” aldus Piet Vink, directeur van ETTU. “Onze nieuwe samenwerking biedt vanwege tijd- en efficiencywinst een unieke meerwaarde voor alle organisaties en overheidsinstellingen die dossiers of informatie bundelen. Klanten zijn erg enthousiast en de eerste implementaties zijn al van start gegaan.”

James Fox, CEO van OnePlace Solutions zegt: "Wij zijn erg blij met het partnership met ETTU. Er is een natuurlijke synergie tussen onze OnePlaceMail oplossingen en de oplossingen van ETTU. Klanten kunnen dan ook veel extra rendement halen uit onze gezamenlijke Enterprise Content Management oplossingen."

Over OnePlace Solutions

OnePlaceMail optimaliseert SharePoint en Office 365 voor meer dan 3.000 klanten in 35 landen. Het zorgt dat business gebruikers SharePoint en Office 365 optimaal benutten bij het efficiënt vinden, ordenen en vastleggen van content. De oplossing ondersteunt alle belangrijke SharePoint en Office 365 versies. OnePlace Solutionswil als Microsoft Gold Partner via maximale betrokkenheid van gebruikers een sterke ROI op het SharePoint platform bieden. Voor meer informatie, zie: www.oneplacesolutions.com/