Social Intranet van ETTU
Met eConnect Today kunnen medewerkers kennis van collega’s gemakkelijk zoeken en zich aanmelden voor specifieke kennisonderwerpen op het portaal. Het portaal kan volledig in jouw eigen huisstijl worden opgemaakt. De persoonlijke homepage maakt het voor medewerkers mogelijk om informatie te tonen die voor hen relevant is. Medewerkers kunnen daarnaast kennis van collega’s gemakkelijk zoeken en terugvinden en zich aanmelden voor specifieke kennisonderwerpen op het portaal. Nieuws kan hierbij zowel door de organisatie als door medewerkers zelf worden aangedragen. Al deze functionaliteiten geven het intranet een socialer karakter, waardoor op een effectieve manier informatie en kennis gedeeld kan worden.
eConnect Today Social Intranet

De voordelen van het sociale intranet van ETTU

Met een social intranet beschikt jouw organisatie over een complete intranet oplossing. De voordelen voor jouw organisatie:
  • Complete intranet oplossing met sociale functionaliteiten
  • Design en inrichting zijn aan te passen naar de eigen huisstijl
  • Eenvoudig nieuwe functionaliteiten toe te voegen
  • Onze servicedesk helpt verder met onderhoud en beheer
  • Klaar voor de toekomst met updates en nieuwe releases
  • Beschikbaar SharePoint Online (Office 365) en SharePoint on-premises
  • Op zoek naar een custom made intranet? Ook daar heeft ETTU ervaring mee!

Pj Blaauw - Marketing Manager Five 4 U

“Om niet opnieuw het wiel uit te vinden, hebben we specifiek gekeken naar een standaard oplossing in Office 365. Er zijn maar weinig partijen die een standaard intranet aanbieden en het enterprise social intranet van ETTU sloot perfect aan bij onze organisatie. De keuze voor eConnect Today was dan ook snel gemaakt.”

Lees verder