Vraag jij je weleens af hoe je jouw organisatie wendbaar krijgt om concurrerend te blijven? Of wil je samenwerken binnen je organisatie beter faciliteren? Tijdens dit seminar geven de experts van Microsoft en ETTU antwoord op deze vragen. Ze laten je de mogelijkheden van de Moderne Werkplek zien en vertellen je alles over Microsoft Office 365. 

moderne werkplek microsoft

Het programma

Ontvangst en inloop

Opening door ETTU en Microsoft

What's new in Office 365? 
In deze presentatie hoor je de laatste aankondigingen en ontwikkelingen over Office 365. Deze presentatie gaat zowel in op de mogelijkheden voor ICT als voor de business (bijvoorbeeld communicatie, operations, HRM, etc). Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden en ontwikkelingen van de functionaliteiten als Delve, Planner, Yammer, Mobile, Groups, Safety, Security en Teams? Hans van der Meer geeft je in deze presentatie een volledige update van de mogelijkheden van Office 365.

De Moderne werkplek
De Moderne Werkplek of Digital Workplace is de term die gebruikt wordt voor het online vinden van informatie en samenwerken door middel van portaalfunctionaliteiten. In deze presentatie kom je meer te weten wat de Digital Workplace inhoudt en wat de voordelen zijn voor jouw organisatie.

Korte pauze

Preparing for an Unstructured Future
De veranderende wereld om ons heen dwingt jou als organisatie ook te veranderen. Medewerkers vinden het normaal dat ze overal en altijd kunnen werken en gepersonaliseerde informatie te zien krijgen zoals relevant nieuws en documenten. Ze willen informatie en collega's sneller en makkelijker kunnen vinden. In deze presentatie vertelt Franck meer over het verandervraagstuk waar organisaties voor staan, de verschillende manieren om de Digital Workplace te realiseren en de te maken keuzes bij deze transitie. Wat houdt de Modern Workplace in voor jouw organisatie? Ga je voor standaard of maatwerk? En hoe ga je informatie uit andere systemen ontsluiten?

Demonstratie en uitleg verschillende intranetten
In deze live praktijkdemonstratie ontdek je de mogelijkheden van de Digital Workplace met als startpunt het intranet. Je krijgt alles te horen en te zien over de functionaliteiten van het intranet, verschillen tussen intranetten en het intranet als startpunt van de Modern Workplace.

Rondvraag en aansluitende lunch

 

Wat levert deze sessie jou op?

Na deze sessie ga je weg met heel veel inspiratie over de Modern Workplace. Je hebt verschillende intranetten gezien, ideeën en handvatten over hoe je binnen jouw organisatie de Moderne Werkplek kan realiseren en je weet alles over de laatste mogelijkheden van Office 365!

Praktische informatie

Locatie
Microsoft
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Datum
We informeren je binnenkort over een datum waarop het seminar gaat plaatsvinden. Reserveer alvast een plek door onderstaand formulier in te vullen.

Tijd
9.00 uur - 13.00 uur

Kosten
Gratis voor niet ICT-leveranciers

Ontdek hoe ook jouw organisatie aan de slag kan met de Moderne Werkplek en schrijf je in voor het gratis seminar bij Microsoft. Het seminar is bedoeld voor zowel ICT als voor Marketing, Communicatie en HR.

Schrijf nu in voor het seminar de Moderne Werkplek van Microsoft in Office 365

Via onderstaand formulier kan jij je inschrijven voor het seminar. Na ontvangst van jouw inschrijving nemen wij contact met je op om de inschrijving te bevestigen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. ICT-leveranciers zijn uitgesloten van deelname.