ETTU
Radboudumc - Documentmanagement en Recordmanagement

Radboudumc - Documentmanagement en Recordmanagement

Radboudumc gebruikt het Case Management Portaal van ETTU voor het opslaan en archiveren van belangrijke informatie in SharePoint.
De DMS-oplossing van Radboudumc was verouderd en kon bovendien niet overweg met het Windows 7 platform dat minimaal vereist was voor de uitrol van het nieuwe Elektronische Patiënten Dossier. In een gedegen pakketselectie werd gekozen voor ETTU. Het eConnect DMS RMA Portaal van ETTU, gebaseerd op Microsoft SharePoint, sloot perfect aan bij de wensen en eisen van Radboudumc. Dit SharePoint systeem biedt een basisset aan functionaliteit die aansluit bij de werkzaamheden van het UMC en bovendien een snelle implementatie mogelijk maakt. Ook sluit deze oplossing aan bij de wens alle niet-patiënt-gerelateerde zorgapplicaties op een generiek platform te ontsluiten.

Meer dan 2000 medewerkers van het Nijmeegse ziekenhuis zullen met het eConnect portaal van ETTU gaan werken. Het portaal is NEN 2082 gecertificeerd, en voldoet daarmee aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Mike de Roode, projectleider bij het Radboudumc: “Kennis is essentieel voor effectieve zorg en vormt bij ons dan ook het hart van de organisatie. Met eConnect kunnen wij effectiever samenwerken, doordat vanaf iedere werkplek op ieder moment de meest up-to-date informatie real-time beschikbaar is. Dit vertaalt zich in tijdbesparingen en foutreductie, en geeft ons aanzienlijke kostenbesparingen.”