En dit in één gebruiksvriendelijk platform. SharePoint als samenwerkingsplatform en intranet biedt hiervoor een perfecte oplossing.

Waar het intranet jaren geleden draaide om het informeren over het laatste nieuws, draait het tegenwoordig vooral om mensen en hun werk. Door de mogelijkheid om te reageren op content, netwerken te bouwen en communities te vormen, wordt het sociale element binnen organisaties versterkt door middel van het gebruik van intranet. Als platform voor vrijwel real time communicatie; uit onderzoek blijkt het bewijs; intranet versnelt inderdaad de onderlinge samenwerking en communicatie. Daarbij wordt het plaats onafhankelijk, zeker gezien de opkomst van Het Nieuwe Werken.

Ontdek in onderstaande video hoe Natuurmonumenten omgaat met het delen van kennis en informatie met SharePoint.

Office 365 voor non-profit en goede doelen organisaties

Office 365 is de cloudservice van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda's, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikken non-profit en goede doelen organisaties over veilige, hoogwaardige tools zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. Hiermee werken organisaties sneller vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.

Sinds 2013 is Office 365 verkrijgbaar als donatie voor in aanmerking komende non-profitorganisaties. Non-profitorganisaties en niet-gouvernementele organisaties moeten zijn erkend als liefdadigheidsinstellingen in hun land om in aanmerking te komen voor Microsoft-non-profitprogramma's. In aanmerking komende organisaties moeten ook zonder winstoogmerk werken en een missie hebben waar de plaatselijke gemeenschap voordeel uit kan trekken. Met deze donatie profiteren non-profit organisaties over de mogelijkheden die Office 365 biedt, waaronder:
  • Mobiel inloggen op projectportal
  • Zelf roosteren en agenda’s indelen
  • Eenvoudig kennis en ervaringen delen met medewerkers en vrijwilligers
  • Campagnematerialen inzien en bewerken
  • Optie om online te kunnen vergaderen
  • E-mailadressen voor medewerkers en vrijwilligers

Wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor de donatie van Office 365? Neem dan contact met ons op.