ETTU

Microsoft .NET

.NET, ook wel dotNET genoemd, is het applicatieframework van Microsoft. Dit maakt het mogelijk om maatwerktoepassingen en integraties te ontwikkelen die volledig voldoen aan de wensen en eisen van jouw organisatie. SharePoint maakt onder andere gebruik van de .NET technologie.
Al meer dan 10 jaar maakt ETTU de mooiste .NET-applicaties voor haar klanten. Bij de ontwikkeling van (web)applicaties maakt ETTU onder andere gebruik van NuGet, de open source package manager van Microsoft. Hierdoor kunnen (web)applicaties op een snelle en efficiënte manier ontwikkeld worden.

Model View Controller

Voor het ontwikkelen van .NET applicaties maakt ETTU vaak gebruik van Model View Controller (MVC). Dit is een ontwerppatroon dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden met verschillende verantwoordelijkheden. Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code. Ook zorgt het ervoor dat veranderingen in een van de eenheden niet direct invloed hebben op de andere eenheden. Meer informatie lees je in onze blog over MVC.