Team: Custom Projects
Knowledge Team: BI

Wat is jouw impact als BI Expert bij ETTU?

Samen met onze architecten, krijg jij als Business Intelligence Expert de ruimte om écht ondernemend bezig te zijn. Binnen onze moderne werkplek propositie ben jij dé expert voor de Microsoft BI visie en het uitdragen hiervan. Je bent de voortrekker en aanspreekpunt voor alle BI gerelateerde projecten. Als experts analyseert je de informatiebehoefte van onze klanten en transformeert dit naar kwalitatieve BI oplossingen. Verder ben je verantwoordelijk voor de multidisciplinaire Business Intelligence Knowledge team en zorg jij ervoor dat jouw team goed op de hoogte is van alle nieuwe technieken en innovaties binnen jouw vakgebied.


Microsoft BI Expert


ETTU: We SHARE Together

ETTU transformeert techniek in zakelijk voordeel. Wij zijn daarbij de belangrijkste transformatie en adoptiepartner voor Microsoft en haar technologieën. Voor ons is een project pas succesvol als de gebruikers ermee willen en kunnen werken. Vanuit dit vertrekpunt ontzorgen en helpen wij organisaties met het implementeren van de “Moderne Werkplek”. Met onze full service dienstverleningen zorgen wij voor state of the art applicaties die zowel in de Cloud als on-premises uitstekend functioneren. Met onze ‘getting things done’-mentaliteit zorgen wij voor een duurzaam resultaat. In onze jonge organisatie, waar de gemiddelde leeftijd van de 85 medewerkers rond de 35 ligt, wordt veel aandacht besteed aan het vergaren en delen van kennis. Denk daarbij aan:

 • Expertise gerichte 'Knowledge teams' waar jij samen met je team nieuwe technieken leert en toepast. Ook tijdens een project kan jij rekenen op de deskundigheid van jouw collega’s.
 • Kennissessie tijdens welke een collega zijn visie, product of een trend presenteert.
 • Innovatietrajecten waarbij jij en je collega’s jullie innovatieve ideeën kunnen inschieten en hier, in de baas z’n tijd, mee aan de slag kunnen

Jouw profiel als BI Expert

Om succesvol te zijn in deze functie is het van belang dat jij beschikt over minimaal 5 jaar ervaring met Dataplatformtechnologie en tooling zoals Power BI, Microsoft SQL, Analytics Platform System, SSIS, SSAS, SSRS, Azure en SharePoint-integratie. Als BI expert heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kan de klanten inspireren in hoe zij rendement uit hun data kunnen halen. Uiteraard heb je een HBO/WO werk en denk niveau, ben je analytisch en zoek je continu naar creatieve BI oplossingen. Jij bent een activist als het gaat om kennisdelen en innovatieve uitdagingen ga jij niet uit de weg. Daarnaast kun jij je zonder twijfel vinden in de kernwaarden van ETTU: Succesgericht, Hoog niveau, Ambitieus, Resultaatgericht en Enthousiast, ofwel: SHARE.

Van ons, voor jou

 • Een bruto basissalaris tussen de €48.000,- á €72.000,- per jaar.
 • Een maandelijks uitgekeerde bonus op basis van eigenprestatie en bedrijfsperformance.
 • Een smartphone, een snelle laptop en mooi leasebudget.
 • Een goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
 • Volop persoonlijke- en expertisegerichte ontwikkelingsmogelijkheden. Indien gewenst nemen wij de studieschuld van je huidige werkgever over.
 • Informele kwartaal uitjes en diverse fun events.
 • Een massage: 2 x per maand komt een professionele stoelmasseur langs.
 • Een community van gedreven collega's die je graag helpen en uitdagen!


Ben jij de expert die deze uitdaging durft aan te gaan? Stel je aan ons voor door jouw CV & motivatie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen over de vacature?
Onze Recruiter Stephany Bernabela beantwoord met plezier je vragen. Bel of WhatsApp Stephany via 06 -21 17 40 32 of stuur een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.