Medewerkers aan het woord: Barry BokdamBarry Bokdam:
ETTU biedt mij de kans om mij verder te ontwikkelen op het gebied van SharePoint. De projecten zijn uitdagend en het team is jong en ambitieus. Samen willen we altijd het beste resultaat leveren. Daarnaast bied ETTU ook activiteiten buiten de normale werkdagen en hierdoor wordt de sfeer onder alle medewerkers nog beter en maakt het werk leuker.

serge veugelersSerge Veugelers:
ETTU is een leuke en competente club met fijne en behulpzame collega’s. We hebben steeds uitdagendere en ambitieuzere projecten waar ik me in kan storten en ook de informele sfeer binnen ETTU spreekt mij nog steeds heel erg aan.

Medewerkers aan het woord: Yvonne ZuijdendorpYvonne Zuijdendorp:
ETTU voelt als thuis. Het pragmatische karakter en ambities van ETTU passen als een goed zittende jas bij mijn persoonlijkheid. Ik vind dat een jas naast dat hij praktisch is ook leuk moet zijn. Net als bij ETTU. Samen uitdagingen aan gaan, samen lachen en samen huilen. Je moet je competenties kunnen ontwikkelen en hiermee resultaten boeken. ETTU geeft mij de vrijheid mijn jas nog mooier te maken!


Meer weten over ETTU?

Neem contact op met Jelle Rouwet via:
Mobiel: 06 28 72 13 83
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom jij ons team versterken?

Vanuit onze ambitie zijn we blijvend op zoek naar talent. Mensen die voorop willen lopen in hun vakgebied. Versta jij je vak? Ben jij daarnaast gedreven, resultaatgericht en wil jij je ambities waarmaken binnen een ondernemende organisatie? En vind je het belangrijk lol te hebben in je werk? Bekijk dan ons vacatureoverzicht!

Naar het vacatureoverzicht