ETTU
Marketing & Communicatie stage

Marketing & Communicatie stage

Ben jij als student op zoek naar een meewerk- of onderzoekstage in een dynamische Marketing & Communicatie team? Ben jij vanaf mei/juni of september 2018 beschikbaar? Grijp dan nu jouw kans!

Team: Marketing

Wat is jouw impact als Marketing & Communicatie stagiair(e) bij ETTU?

Als Marketing & Communicatie stagiair(e) krijg jij de kans om met jouw creativiteit en kennis het verschil te maken. Je voert branchegericht onderzoek uit en transformeert de resultaten in toonaangevende marketingacties. In samenwerking met ons Marketingteam draag jij zorg voor alle operationele werkzaamheden zoals leadgeneratieprogramma, klanten events en diverse online & offline marketinguitingen. De start is medio mei/juni of september 2018.

ETTU: We SHARE Together

ETTU is de belangrijkste transformatie en adoptiepartner voor Microsoft en haar technologieën. Voor ons is een project pas succesvol als de gebruikers ermee willen en kunnen werken. Vanuit dit vertrekpunt ontzorgen en helpen wij organisaties met het implementeren van de “Moderne Werkplek”. Met onze ‘getting things done’-mentaliteit zorgen wij voor een duurzaam resultaat. In onze jonge organisatie, waar de gemiddelde leeftijd van de 85 medewerkers rond de 35 ligt, wordt veel aandacht besteed aan het vergaren en delen van kennis. 

De ideale student

Om deze stage opdracht succesvol uit te voeren, is het van belang dat jij een HBO studie richting Marketing en/of Communicatie volgt. Je bent daardoor bekend met het uitvoeren van marktonderzoeken en het creëren van diverse marketingacties. Tevens heb jij aantoonbare ervaring met het schrijven van teksten, affiniteit met IT en ervaring/ kennis van SharePoint is een pré. Jij bent een gedreven creatieveling en gaat voor de beste resultaten, meten is voor jou ook weten! Daarnaast kun jij je zonder twijfel vinden in de kernwaarden van ETTU: Succesgericht, Hoog niveau, Ambitieus, Resultaatgericht en Enthousiast, ofwel: SHARE.

Van ons voor jou:

  • Een bruto vergoeding van €300,- per maand.
  • Ervaring opdoen bij een toonaangevende partner van Microsoft.
  • Werken met de modernste technologiën, waaronder marketing automation.
  • Informele kwartaal uitjes en diverse fun events.
  • Elke vrijdag borrelen aan onze eigen ETTU-bar.
  • Een massage: 2 x per maand komt een professionele stoelmasseur langs.
  • Een community van gedreven collega's die je graag helpen en uitdagen!

Ben jij de gedreven student die deze uitdaging durft aan te gaan? Stel je aan ons voor door jouw CV & korte motivatie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen over de vacature?
De Marketing Manager Bart Scheffer beantwoordt met plezier jouw vragen. Bel of WhatsApp Bart via 06 -18 55 99 61 of stuur een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.