ETTU
Keynotes van Menno Lanting, Wouter Slotboom en Hero Group tijdens Best of Sharing 2017

Keynotes van Menno Lanting, Wouter Slotboom en Hero Group tijdens Best of Sharing 2017

maandag 08 mei 2017
ETTU organiseert op donderdag 15 juni 2017 voor de zesde keer het event Best of Sharing. Tijdens Best of Sharing staat de digitale transformatie centraal, met keynotes van onder andere Menno Lanting (spreker en auteur), Wouter Slotboom (ethische hacker) en Bas Kemperman (Hero Group).
Best of Sharing biedt bezoekers door middel van verschillende praktijkcases en keynotes een overzicht van de moderne werkplek met bewezen Microsoft Technologie. De locatie van Best of Sharing is Studio 4 op het Media Park in Hilversum.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Tijdens Best of Sharing nemen wij de bezoekers mee in de nieuwste mogelijkheden die het gebruik en adoptie van de moderne werkplek verhogen. Tijdens de jubileum editie van 2016 hebben maar liefst 130 organisaties deelgenomen aan het event en met deze nieuwste editie staan we uitgebreid stil bij de laatste ontwikkelingen op Microsoft gebied. Wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om volledig bijgepraat en geïnspireerd te worden over de laatste innovaties.”

Dagvoorzitter van Best of Sharing 2017 is Leonie ter Braak, bekend van onder andere Goedemorgen Nederland. Menno Lanting verzorgt de keynote over zijn nieuwe boek 'De disruptie paradox' en de Hero Group vertelt hoe zij 17 landen betrekken in de uitrol van de moderne werkplek. Daarnaast komen onderwerpen zoals Azure, Office 365 en ethisch hacken aan bod.

Het event begint om 13.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Deelname is gratis voor eindgebruikers. Meer informatie en het volledige programma vind je op www.bestofsharing.nl.