ETTU
Jumbo Maritime - Mixed Reality en de HoloLens brengen lading tot leven

Jumbo Maritime - Mixed Reality en de HoloLens brengen lading tot leven

Dankzij Mixed Reality en de Microsoft HoloLens komt het laadproces tot leven en worden zo kosten en tijd bespaard op de schepen van Jumbo Maritime.
De HoloLens is een uniek device van Microsoft die werkelijke en virtuele wereld combineert. Door deze combinatie, ook wel Mixed Reality genoemd, is de HoloLens breed toepasbaar voor organisaties om zakelijk voordeel te behalen, bijvoorbeeld binnen de offshore.

Voor Jumbo Maritime zet ETTU Mixed Reality en de HoloLens in om het laadproces van de schepen te verbeteren. Jumbo Maritime is gespecialiseerd in het verschepen van zware, complexe ladingen tot werken aan grote offshore-projecten als windmolenparken. Hiervoor heeft Jumbo Maritime tien immens grote schepen in de vaart die wereldwijd ingezet worden. Met de Microsoft HoloLens kan op een interactieve manier bekeken worden of een lading past en hoe het schip ervoor gereed kan worden gemaakt. Een mooi voorbeeld van hoe de nieuwste technieken helpen bij de digitale transformatie en hoe Jumbo Maritime haar klanten beter kan bedienen.

Bekijk onderstaande video en ontdek meer over dit project.