ETTU

HoloLens inspiratie workshop

De HoloLens is een uniek device van Microsoft die de werkelijke en virtuele wereld combineert. Hierdoor is de HoloLens anders dan de welbekende Virtual Reality bril. Door de combinatie van Virtual Reality en Augmented Reality kan de HoloLens voor veel meer doeleinden dan alleen gaming gebruikt worden. Er zijn al verschillende organisaties die hier voordelen in zien en al actief bezig zijn met deze toepassingsgebieden. 
Om deze toepassingsgebieden voor uw organisatie te ontdekken, organiseert ETTU de HoloLens inspiratie workshop. Tijdens deze dag bedenken we gezamenlijk een bruikbare toepassing voor de HoloLens voor uw organisatie. Tijdens de gezamenlijke lunch werken we het bedachte idee verder uit waarna we in de middag tijdens de technische sessie dieper ingaan op het idee en de realiseerbaarheid hiervan. Kortom een inspirerende workshop met écht resultaat!

Benieuwd hoe de HoloLens werkt en hoe uw organisatie hier voordeel uit kan halen? Schrijf dan in voor de HoloLens inspiratie workshop en ontdek wat dit unieke Augmented Reality device voor uw organisatie kan betekenen! 

Het programma


Tijd Programma ochtend (Business)
9.00 uur Ontvangst en inloop
9.15 uur Welkom door ETTU
9.30 uur Wat is de HoloLens?
- Augmented Reality v.s. Virtual Reality
- Werking en opbouw van de HoloLens
- Gestures en sturing
- Demonstratie
10.15 uur Ervaar de HoloLens zelf!
10.45 uur Korte pauze
11.00 uur Brainstorm over eigen toepassingsgebied
11.30 uur Bespreken ideeën en toetsen mogelijkheden
12.00 uur Ideeën finetunen
12.30 uur Vragen en aansluitende lunch

Praktische informatie

Locatie
ETTU
Kampenringweg 45b
2803 PE Gouda

Datum 
In overleg

Tijd

9.00 uur - 13.00 uur (inclusief lunch)

Kosten
Gratis voor organisaties met minimaal 200 medewerkers

Schrijf nu in voor de HoloLens inspiratie workshop

Vul onderstaand formulier in voor de HoloLens inspiratie workshop. Na ontvangst van de inschrijving nemen wij contact op om een datum in te plannen.