ETTU
Hero kiest voor social intranet Debble Workplace in Office 365

Hero kiest voor social intranet Debble Workplace in Office 365

donderdag 21 april 2016
Hero Benelux, onderdeel van de in Zwitserland gevestigde Hero Group, heeft gekozen voor de social intranet oplossing Debble Workplace van ETTU. Debble Workplace is hierbij het startpunt van alle online applicaties en is zo een belangrijk onderdeel van de moderne werkplek binnen Hero.
Hero heeft een passie voor natuurlijke ingrediënten en staat bekend om haar fruitproducten, het Hero Baby assortiment fles- en bijvoeding en het merk Organix Goodies. Het nieuwe intranet werkt volledig binnen Office 365 en zorgt ervoor dat de medewerkers van Hero Benelux op een gebruiksvriendelijke manier worden ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Debble Workplace is hierbij het startpunt van alle online applicaties en is zo een belangrijk onderdeel van de Digital Workplace binnen Hero.

Hero is actief in 15 landen en is een snelgroeiende organisatie. Hierdoor is het belangrijk om onafhankelijk van tijd en locatie samen te werken. Het oude intranet voldeed niet meer aan de wensen en eisen van de organisatie. Belangrijkste eis voor Hero Benelux was een standaard SharePoint intranet, zonder uitgebreid maatwerk en een zeer korte time-to-market. Na een uitgebreid selectietraject heeft Hero Benelux gekozen voor Debble Workplace in Office 365. Met dit gebruiksvriendelijke social intranet kunnen medewerkers kennis en informatie delen, vinden en effectief samenwerken.

Paul Weijland, ICT Manager van Hero Benelux: “Wij zochten nadrukkelijk naar een strategische partner in de Benelux en daarbuiten die ons voor de lange termijn adviseert in werken met Office 365. ETTU is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van SharePoint en Office 365 en heeft met Debble Workplace een bewezen oplossing die perfect voldoet aan onze wensen en eisen.”

Eric-Jan Vroon, directeur van ETTU: “De afgelopen tijd hebben verschillende organisaties gekozen voor Debble Workplace, de social intranetoplossing van ETTU. Wij zijn dan ook trots dat we Hero Benelux als klant mogen verwelkomen en kunnen ondersteunen bij het proces naar de moderne werkplek.“

Debble Workplace beschikt over alle functionaliteiten van een modern social intranet, waaronder globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega's, mobiele ontsluiting en volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer. Lees meer over Debble Workplace.

Hero kiest voor eConnect Today
Foto: Paul Weijland (links) van Hero Benelux en Eric-Jan Vroon (rechts) van ETTU.