Het intranet van Haag Wonen vormt het hart van de organisatie, waar de medewerkers kennis en informatie kunnen vinden en eenvoudig kunnen samenwerken. Haag Wonen heeft hiervoor strategisch gekozen voor het SharePoint-platform om dit mogelijk te maken. In 2014 heeft Haag Wonen een aanbesteding uitgezet voor een nieuwe SharePoint-partner. Na een uitgebreide selectie is hier ETTU als beste SharePoint-specialist uitgekomen, gezien de brede kennis en ervaring binnen de corporatiebranche.

Esther Clason, Manager Communicatie van Haag Wonen: "Intranet is een heel belangrijk communicatiemiddel voor Haag Wonen. Het was voorheen al een belangrijke bron van informatie, maar we zijn van een volledig zendergericht intranet naar een interactief intranet gegaan. Hiermee gaat het een steeds prominentere plek innemen binnen onze organisatie. Hiermee kunnen onze medewerkers de vragen van huurders beter en sneller beantwoorden."

Ontdek in onderstaande video hoe de lancering van het intranet bij Haag Wonen is opgepakt, welke voordelen het intranet biedt, en waarom Haag Wonen voor ETTU heeft gekozen als strategisch SharePoint partner.

Meer weten over deze case?