ETTU
Five 4 U naar de Cloud met Social Intranet in Office 365

Five 4 U naar de Cloud met Social Intranet in Office 365

vrijdag 04 september 2015
Five 4 U, distributeur van computer hardware en –software van onder andere Apple-producten, heeft een nieuw social intranet geïmplementeerd. Er is hierbij gekozen voor Debble Workplace van ETTU, dat volledig gebaseerd is op Office 365.
Om de hoeveelheid email te verminderen en informatie centraal beschikbaar te stellen, was Five 4 U op zoek naar een nieuw intranet om informatie te delen. Omdat Five 4 U al gebruik maakte van Microsoft Office 365, was het belangrijk dat het intranet ook via de Cloud afgenomen kon worden. Met de keuze voor Debble Workplace van ETTU beschikt Five 4 U over een compleet intranet waarmee bovendien het gebruik en acceptatie van Office 365 door de medewerkers is toegenomen. Naast de implementatie in Office 365 is het intranet volledig aangepast aan de huisstijl en aanvullende wensen van Five 4 U.

PJ Blaauw, Marketing Manager van Five 4 U: “Om niet opnieuw het wiel uit te vinden, hebben we specifiek gekeken naar een standaardoplossing in Office 365. Er zijn maar weinig partijen die een standaard intranet aanbieden en het enterprise social intranet van ETTU sloot perfect aan bij onze organisatie. Bovendien is het intranet aangepast aan onze wensen en eisen, zoals onze eigen huisstijl en design. De keuze voor Debble Workplace was dan ook snel gemaakt.”

Piet Vink, directeur van ETTU: “Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een kant-en-klare oplossing voor het delen van kennis en informatie. En dat vanuit de Cloud. Met het enterprise social intranet Debble Workplace bieden wij deze organisaties uitgebreide intranet functionaliteiten en dat voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Wij zijn dan ook erg trots met de keuze van Five 4 U voor Debble Workplace van ETTU.”

Debble Workplace maakt volledig gebruik van de standaard functionaliteiten van SharePoint Online en beschikt over veelgevraagde intranet functionaliteiten, waaronder corporate- en afdelingsnieuws, social nieuwsfeed, afdelingssites, community sites, vacatures, interne marktplaats en een persoonlijke startpagina.