ETTU
Feenstra gebruikt Debble Workplace als startpunt moderne werkplek

Feenstra gebruikt Debble Workplace als startpunt moderne werkplek

vrijdag 02 september 2016
Feenstra heeft gekozen voor Debble Workplace als startpunt voor de moderne werkplek. Met Debble Workplace verbetert Feenstra, landelijk actief in de installatiebranche, de communicatie met en tussen de 1.300 medewerkers. Het nieuwe social intranet wordt hierbij gebruikt door zowel de medewerkers op kantoor als in de buitendienst.
Met ruim 750 monteurs in de buitendienst en 18 locaties in Nederland is het voor Feenstra essentieel om informatie vanaf één centrale omgeving op elk moment beschikbaar te stellen. Feenstra miste in haar communicatiestructuur de mogelijkheid om gepersonaliseerd nieuws aan te bieden en de interactie aan te gaan met medewerkers. Vooral voor de medewerkers in de buitendienst was het lastig om belangrijke informatie te raadplegen. Vandaar dat Feenstra op zoek ging naar een social intranet dat ook door de buitendienst medewerkers op de iPad te raadplegen is.

Jeroen Bakker, Communicatieadviseur van Feenstra: “Feenstra heeft voor ETTU en Debble Workplace gekozen omdat wij niet alleen op zoek zijn naar een partner die de technische ontwikkeling en realisatie op zich neemt, maar een partner die meedenkt en investeert in het succes van onze moderne werkplek. ETTU levert met Debble Workplace een bewezen social intranet oplossing in Office 365 die perfect aan onze wensen en eisen voldoet.”

Met Debble Workplace en de additionele nieuws app kan de buitendienst overal het nieuws en belangrijke documenten op de iPad raadplegen. Daarnaast blijven de medewerkers op kantoor op de hoogte van het laatste organisatienieuws via de portal of direct via de nieuwsapp op hun iPhone, Android of Windows Phone. Door Debble Workplace staat de organisatie van Feenstra nog beter met elkaar in verbinding.

“Wij werken er naar toe dat Debble Workplace de beginpagina is voor alle medewerkers waar vanuit zij taken en werkzaamheden initiëren. Middels de integratie in Office 365 kan dat heel gemakkelijk. Via twee klikken zit je in je e-mail, OneDrive of een andere (Microsoft) applicatie. Daardoor is het een integraal onderdeel van de werkplekomgeving,” aldus Jeroen Bakker van Feenstra.

Debble Workplace beschikt over alle functionaliteiten van een modern social intranet, waaronder globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega's, mobiele ontsluiting en volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer. Lees meer over de mogelijkheden en voordelen van Debble Workplace.