Feenstra en ETTU genomineerd voor DCM Awards 2016
Publicatiedatum: 31 januari 2017
De DCM awards zijn een initiatief van DocumentWereld om innovatieve samenwerkingen op het gebied van informatie management en document logistiek extra onder de aandacht te brengen. De deelnemers strijden met elkaar in vijf verschillende categorie├źn om de awards. De jury beoordeelt alle inzendingen op basis van een tiental criteria waaronder ROI, innovatie en complexiteit. Daarnaast kan het publiek haar stem uit brengen. Op donderdag 16 februari 2017 is bekend of Feenstra en ETTU de award gewonnen hebben. De award show is in Kasteel de Schaffelaar te Barneveld. 

Piet Vink, directeur van ETTU: "De Cloud maakt het mogelijk om als organisatie sneller te kunnen acteren in de veranderende digitale wereld, ook wel digitale transformatie genoemd. Feenstra is een goed voorbeeld van een organisatie die voorop wil lopen als het gaat om het inzetten van Cloud toepassingen. De nominatie voor de DCM Awards 2016 is voor ons dan ook de bevestiging dat er veel vraag is naar onze Office 365 toepassingen."

ETTU heeft op basis van meer dan tien jaar SharePoint en Office 365 ervaring verschillende producten ontwikkeld, waaronder een social intranet en een toepassing voor het overbrengen van fileshares naar een DMS.

Stemmen voor de DCM Awards 2016 kan nog tot en met 5 februari 2017 18.00 uur. Breng direct jouw stem uit op de case van Feenstra en ETTU.