ETTU

Factsheet: SharePoint en Office 365 beheer

Het doel van onze dienstverlening is om jou in staat te stellen zo optimaal mogelijk te kunnen blijven werken met SharePoint en Office 365. Op basis van best practices en onze specialistische kennis ontzorgen wij jou voor een vaste prijs per maand. Met onze dienstverlening zorg je voor een goed draaiende omgeving die voldoet aan de eisen en richtlijnen van Microsoft. 
Zo kunnen jouw medewerkers optimaal gebruik blijven maken van het platform tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Doordat wij jouw ICT-omgeving proactief onderhouden en beheren voorkom je onder andere incidenten, het verlopen van licenties SharePoint of Office 365 en krijg je advies welke updates en servicepacks moeten worden geïnstalleerd.

Vanuit organisaties in diverse branches krijgt ETTU vaak de vraag hoe een SharePoint- of Office 365- omgeving optimaal onderhouden en beheerd kan worden. Wij zien namelijk vaak de volgende uitdagingen:
  • eigen IT beheer niet voldoende kennis of capaciteit in huis heeft;
  • de business volledig wilt richten op de eigen bedrijfsprocessen;
  • eigen IT beheer onvoldoende tijd heeft om meldingen (incidenten, vragen en wijzigingen) van de business snel op te pakken.

Lees in deze factsheet hoe onze Managed Services dienstverlening jou kan ontzorgen. 

Download factsheet 'SharePoint en Office 365 beheer'

Vul onderstaand formulier in en download direct de factsheet 'SharePoint en Office 365 beheer'.