Publicatiedatum: 04 augustus 2014
Piet Vink, directeur van ETTU: "Wij voelen ons erg betrokken bij het lot van kinderen, aangezien veel van onze medewerkers ook zelf kinderen hebben. Met de deelname van ETTU aan de Dam tot Damloop willen wij de allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laten gaan. Een sportief evenement zoals de Dam tot Damloop past hier perfect bij, aangezien we ons zo lekker inspannen voor Make-a-Wish Nederland. Onze medewerkers kunnen ook gesponsord worden en ik roep dan ook iedereen op een bijdrage te leveren. Want uiteindelijk willen we natuurlijk het resultaat van de vorige jaren ruimschoots overtreffen!"

U kunt ETTU sponsoren door contact op te nemen met Bart Scheffer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of rechtstreeks uw bijdrage over te maken via Rabobank (NL48 RABO 0366 0212 22) ten name van Make-a-Wish, o.v.v. actienummer 21857.

Over Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Meer informatie over Make-a-Wish Nederland vindt u op www.makeawishnederland.org.