ETTU

ETTU plant bomen voor nieuwe klanten tijdens de Boomplantdag 2015 van Natuurmonumenten

dinsdag 10 november 2015
Van 5 tot en met 8 november 2015 vond de jaarlijkse Boomplantdag van Natuurmonumenten plaats. Dit jaar was de locatie het prachtige Kasteel de Haar, waar Natuurmonumenten een enorm parkbos wil creeëren. Ook ETTU was dit jaar weer aanwezig om voor elke nieuwe klant een boom te planten.
Natuurmonumenten is een gewaardeerde klant en ETTU ondersteunt Natuurmonumenten actief door voor elke nieuwe opdrachtgever een boom te planten. Dit symboliseert de groei en ontwikkeling van onze opdrachtgevers en tegelijkertijd draagt ETTU hiermee bij aan het beheer en aanwas van natuurgebieden. Dit jaar was ETTU alweer voor de vierde keer aanwezig tijdens de Boomplantdag.

Piet Vink, directeur van ETTU: "De afgelopen jaren is ETTU flink gegroeid als dé SharePoint en Office 365 specialist van Nederland. Al een aantal jaar is Natuurmonumenten een gewaardeerde klant van ETTU. Vanaf 2012 heeft ETTU al een flink aantal bomen geplant en dit jaar hebben we actief bijgedragen aan het aanplanten van het parkbos bij Kasteel de Haar op het landgoed van Haarzuilens. Wij zijn dan ook blij om op deze manier een bijdrage te leveren aan mens en milieu en kijken alweer uit naar de volgende editie van de Boomplantdag!"

Bekijk de impressie van de boomplantdag van Natuurmonumenten en ETTU op onze Facebook-pagina.

Boomplantdag 2015