Publicatiedatum: 21 april 2015
Tijdens dit event georganiseerd door ETTU krijgen de bezoekers door middel van zeven praktijkcases en keynotes een overzicht van bewezen SharePoint en Office 365 oplossingen en toepassingen. Dit jaar vindt Best of Sharing plaats in Studio 4 op het Media Park in Hilversum. Piet Vink, directeur van ETTU: "SharePoint is een platform dat onwijs veel mogelijkheden biedt. Of het nu gaat om kennismanagement, social, documentmanagement of projectmatig werken; de mogelijkheden zijn eindeloos. In de inmiddels meer dan vierhonderd projecten die ETTU heeft uitgevoerd over de afgelopen jaren, merken wij echter een behoefte aan extra functionaliteiten die niet standaard in SharePoint worden aangeboden. Denk hierbij aan het migreren van content uit (oude) bronsysteem naar SharePoint, het inrichten van complexe workflows of huisstijlbewaking. Met Best of Sharing 2015 willen wij de bezoekers meenemen in de nieuwste mogelijkheden die het gebruik en adoptie van SharePoint verhogen.”

Praktijkcases en keynotes over SharePoint en Office 365

Tijdens Best of Sharing 2015 geeft Hans van der Meer van Microsoft een sneak preview over de mogelijkheden van SharePoint 2016 en Office 365. Van 4 tot en met 8 mei 2015 worden tijdens Microsoft Ignite in Chicago aankondigingen gedaan over de nieuwste release van SharePoint. Wordt dit de laatste on-premise versie en welke nieuwe functionaliteiten kunnen we verwachten? Dit komt u allemaal te weten tijdens de keynote.

ETTU verzorgt tijdens Best of Sharing 2015 een presentatie over de oplossing eConnect@Work, waarmee er samengewerkt kan worden aan dossiers of projecten vanuit SharePoint, Outlook of Word. Daarnaast verzorgen AvePoint, ARX, Documentaal en K2 presentaties over hun oplossingen in combinatie met SharePoint lokaal of in de cloud.

Naast deze praktijkcases zal Menno Lanting aan de hand van zijn laatste boek ‘Olietankers en speedbooten’ een inspirerende keynote geven over de veranderende wereld van ondernemen, samenwerken en leidinggeven in het netwerktijdperk. Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op leiderschap, ondernemerschap en hoe wij werken. De dag wordt afgesloten met een diner, waarna de bezoekers geheel op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen bijgepraat zijn.

Terugblik Best of Sharing 2013

In 2013 stonden voor de derde keer de 'best practices, innovaties en trends' op ICT-gebied centraal. Met onder andere inspirerende presentaties van André Kuipers, Bert Pluimers (Microsoft) en René Boender en live praktijkcases zijn de bezoekers meer te weten gekomen over The Best Of: Sharing in ICT.