ETTU lanceert oplossing voor fileshare naar DMS in Office 365
Publicatiedatum: 10 oktober 2016
Met deze oplossing biedt ETTU een SharePoint omgeving waarin gebruikers zelf sites kunnen aanmaken, zodat de IT-organisatie governance kan uitvoeren. Het biedt hiermee flexibiliteit, snelheid, continuïteit en kostenreductie bij het creëren en beheren van SharePoint omgevingen.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Het grote voordeel is dat organisaties profiteren van een basis DMS-omgeving, waarbij de inrichting volledig is conform de eigen wensen en structuur van de organisatie. Daarnaast maak je gebruik van een aantal standaard elementen die zorgen voor een succesvolle adoptie en gebruik. Deze propositie zorgt er dan ook voor dat organisaties succesvol naar de Cloud kunnen."

De inrichting van de DMS-oplossing in SharePoint Online is altijd organisatiespecifiek. Zo is het mogelijk om het DMS in te zetten voor de volgende onderdelen:
  • Van fileshare naar DMS
  • Projectmatig samenwerken
  • Dossiergericht werken
  • Kwaliteitsdocumenten

Commercial op BNR Nieuwsradio

Voor de lancering van de oplossing heeft ETTU een commercial opgenomen. Deze commercial is in oktober en november dagelijks te horen op BNR Nieuwsradio. Beluister de commercial hieronder.