ETTU
ETTU kijkt terug op een geslaagd Best of Sharing 2016

ETTU kijkt terug op een geslaagd Best of Sharing 2016

maandag 20 juni 2016
Op donderdag 9 juni 2016 organiseerde ETTU de vijfde editie van Best of Sharing. Deze jubileumeditie stond volledig in het teken van SharePoint en Office 365.
Meer dan 130 bezoekers zijn tijdens deze 'One Day Experience' bijgepraat over de nieuwste mogelijkheden van SharePoint, Office 365 en bewezen Microsoft technologie. Marcel Timmer, directeur innovatie van Microsoft Nederland, opende Best of Sharing met zijn keynote over de toekomstvisie van Microsoft. Daarnaast praatte Hans van der Meer, productmanager Office 365 van Microsoft Nederland, de bezoekers helemaal bij over de laatste mogelijkheden van Office 365 en SharePoint Online.

Tijdens twee breakoutrondes konden bezoekers een keuze maken uit een technische en business gerichte sessie om zo meer te weten over:
  • Toekomstgericht ontwikkelen met SharePoint en Cloud architectuur
  • Het automatiseren van een HR proces bij een retail organisatie
  • Getting ready for the unstructured future with the Digital Workplace
  • De mogelijkheden en voordelen van DevOps
Piet Vink, directeur van ETTU: "Meer dan 130 bezoekers zijn tijdens Best of Sharing 2016 volledig bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Aan de reacties tijdens het event merken wij dat veel organisaties bezig zijn met SharePoint, vooral hoe ze het richting de toekomst kunnen inzetten. Of het nu lokaal, in de Cloud of met een Hybride scenario is. ETTU kijkt dan ook terug op een geweldige dag met inspirerende presentaties die organisaties verder helpen."