Publicatiedatum: 18 juni 2013
De Nintex Partner Awards zijn in het leven geroepen om de activiteiten van Nintex partners wereldwijd te erkennen en te belonen. Bij de nominatie van de Nintex Partner Awards wordt er onder andere gekeken naar business excellence, innovatie en marketing impact van de partner in de verschillende regio's wereldwijd (Azië en Pacific, Noord- en Latijns Amerika en Europa, het Midden Oosten en Afrika).

"Wij zijn verheugd met de nominatie van ETTU voor de Nintex Partner Awards 2013 - Marketing Impact Award", zegt Wayne Woolsten, president van Nintex. "Door de strategische en vernieuwende aanpak in hun marketingactiviteiten, heeft ETTU klanten laten zien welke toegevoegde waarde Nintex kan betekenen voor hun SharePoint investering. Ik wil ETTU dan ook feliciteren met de nominatie voor de Nintex Partner Awards 2013."

Piet Vink, eigenaar ETTU en verantwoordelijk voor marketing & sales: "Wij zijn erg trots met de nominatie voor de Nintex Partner Awards 2013. Nintex biedt onze klanten een gebruiksvriendelijke toepassing voor het inrichten van workflows en formulieren in SharePoint. Nintex wordt dan ook actief ingezet in onze producten, waaronder het eConnect Documentmanagement en Recordmanagement Portaal. Wij kijken dan ook uit naar de uitreiking van de awards!"

De uitreiking van de Nintex Partner Awards 2013 vindt plaats tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference in Houston, Texas van 7 tot 11 juli 2013.