ETTU

ETTU genomineerd voor de High Growth Awards 2013

Publicatiedatum: 08 11 2013

ETTU is door het platform voor groeiondernemers Port4Growth genomineerd voor de High Growth Awards 2013. Het winnen van de High Growth Awards staat voor een onafhankelijke erkenning voor buitengewone groeiprestaties. Naast de kwantitatieve groei speelt ook de kwaliteit van die groei een belangrijke rol.

ETTU is sinds haar oprichting in 2006 uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van SharePoint. Met deze nominatie voor de High Growth Awards 2013 behoort ETTU tot een select gezelschap van groeiende ondernemingen in Nederland.Piet Vink, directeur van ETTU: "Wij zijn trots op de nominatie voor de High Growth Awards 2013. De afgelopen jaren heeft ETTU veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe SharePoint-portalen. Wij merkten namelijk de behoefte aan gebruiksvriendelijke toepassingen binnen verschillende branches. Bovendien willen organisaties niet opnieuw het wiel uitvinden. Deze nominatie onderstreept de vraag naar onze eConnect-productlijn van bewezen SharePoint-oplossingen en is een compliment voor onze gehele organisatie!"​

De verkiezing voor de High Growth Awards 2013

Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven. De kwalitatieve beoordeling is gebaseerd op het Port4Growth Groeimodel. In dit model geven succesvolle groeibedrijven en ervaren kennisexperts aan welke zes groeithema’s aanzienlijk bijdragen aan de groei van je onderneming. Deze thema’s zijn: groeistrategie, marktpositionering, automatisering, kapitaal & financiering, business partners en overname & opvolging. Tijdens de uitreiking van de High Growth Awards 2013 wordt er per regio een winnaar bekend gemaakt. Hieruit wordt uiteindelijk de beste groeiondernemer van Nederland geselecteerd. Daarnaast zijn er drie thema-awards te verdelen door de partners van Port4Growth, te weten Rabobank, Grant Thornton en Philips Innovation Services.

Tot en met 18 november kan er bovendien gestemd worden op ETTU voor de High Growth Awards publieksprijs. Dit kan via de website van Port4Growth. De uitreiking van de High Growth Awards 2013 vindt plaats op woensdag 27 november 2013.