ETTU
ETTU genomineerd als Cloud Service Provider of the Year 2017

ETTU genomineerd als Cloud Service Provider of the Year 2017

woensdag 25 oktober 2017
ETTU is genomineerd als Cloud Service Provider of the Year 2017 van de Dutch IT-channel Awards. ETTU dankt de nominatie in de categorie Cloud Service Provider of the Year aan de ontwikkeling en vermarkting van Debble, dat out-of-the-box Office 365 en SharePoint toepassingen levert.
De Nederlandse IT-channel speelt een belangrijke en cruciale rol in de groei en innovatie en digitale transformatie van de Nederlandse economie. Daarom organiseert Dutch IT-channel voor de derde keer het Dutch IT-Channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum. Net zoals in 2015 is ETTU dit jaar genomineerd in de categorie Cloud met haar oplossing Debble. Hieronder vallen het social intranet Workplace, het innovatie platform Ideation en de template generator Create. Onder andere Arcadis, Feenstra en de Hero Group maken al gebruik van Debble.

Door de enorme hoeveelheid wijzigingen en updates die Microsoft doorvoert in haar Cloud toepassingen, is het voor eindklanten niet te behappen zelf hier mee aan de slag te gaan en bij te blijven met deze wijzigingen. Debble zorgt ervoor dat de elementen van de Microsoft Cloud op een logische manier verbonden worden, waardoor de medewerkers beschikken over een gebruiksvriendelijke omgeving die ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit is dan ook te zien in het hoge gebruik van bijvoorbeeld Office 365 bij organisaties die Debble gebruiken, dat het dubbele is van het landelijke gemiddelde.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Het afgelopen jaar hebben wij een transformatie gemaakt van Cloud-focused naar Cloud-first strategie. Wij geloven in het enorme potentieel dat Microsoft Azure en Office 365 biedt en zien ook dat onze klanten de voordelen van plukken. Met Debble bieden wij een platform dat naadloos aansluit op de Cloud-ontwikkelingen vanuit Microsoft. Dat Debble succesvol is blijkt dan ook wel aan de meer dan 50 organisaties die ETTU het afgelopen jaar heeft aangesloten op Debble. Wij kijken dan ook erg uit naar de Awardgala op 18 januari 2018 in Studio 21 te Hilversum."

Stemmen voor de Dutch IT-channel Awards

Tot en met 5 januari 2018 is het mogelijk om te stemmen op de Dutch IT-channel Awards. Stemmen kan via de website van Dutch IT-channel Awards.
Stem op ETTU als Cloud Service Provider of the Year 2017!