ETTU

ETTU genomineerd als Cloud Innovator of the Year 2015

vrijdag 23 oktober 2015
ETTU is genomineerd als Cloud Innovator of the Year 2015 tijdens de eerste editie van de Dutch IT-channel Awards. ETTU dankt de nominatie in de categorie Cloud Innovator of the Year aan de ontwikkeling van een nieuwe Cloud standaard voor sociaal intranet in Office 365.
Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het onafhankelijke Channel Award evenement voor de zakelijke IT-branche in Nederland. Als specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint en Office 365 oplossingen lanceerde ETTU eind 2014 het Cloud Social Intranet. Dit social intranet maakt volledig gebruik van de mogelijkheden van SharePoint Online en Office 365 en biedt organisaties zo een samenwerkingsomgeving vanuit de Cloud.

Met het Cloud Social Intranet speelt ETTU in op de vraag naar een gebruiksvriendelijk online platform, waarmee mensen gemakkelijk informatie kunnen vinden en delen. Het portaal wordt met één klik aangezet binnen een (bestaande) Office 365 omgeving en biedt organisaties een standaard intranetoplossing voor een vast bedrag per maand afhankelijk van het aantal gebruikers. De functionaliteiten groeien volledig mee met de roadmap van Office 365. De gebruiker krijgt met deze portal een bewezen intranetoplossing met nieuwe functionaliteiten, en wordt compleet ontzorgd met support en adoptiebegeleiding. 

Piet Vink, directeur van ETTU: "De populariteit van de Cloud stijgt, kijk alleen al naar het toenemende gebruik van Office 365 en Azure. Alleen willen organisaties niet meer opnieuw het wiel uitvinden. Vandaar dat ETTU een standaard social intranet heeft ontwikkeld, dat volledig werkt in de Cloud van Microsoft. De nominatie als Cloud Innovator of the Year 2015 is voor ons dan ook bevestiging dat onze aanpak aanslaat in de markt. Wij kijken dan ook erg uit naar het Award gala op 21 januari in Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam."
 

Stemmen voor de Dutch IT-channel Awards

Van 1 oktober tot 31 december 2015 is het mogelijk om te stemmen op de Dutch IT-channel Awards. Stemmen kan via de website www.dutchitawards.nl

ETTU genomineerd als Cloud Innovator of the Year 2015
Ontdek meer over de Dutch IT-channel Awards in onderstaande video.