ETTU
ETTU en Wortell fuseren vanuit ambitie beste Microsoft Cloud Solution Partner te worden

ETTU en Wortell fuseren vanuit ambitie beste Microsoft Cloud Solution Partner te worden

donderdag 07 maart 2019
Vol trots kunnen we mededelen dat wij per 6 maart met Microsoft-partner Wortell uit Lijnden de krachten bundelen en voortaan samen verder gaan onder de naam Wortell. Zo kunnen we onze klanten in de toekomst nog beter adviseren bij de digitale transformatie en Journey to the cloud.

Waarom een fusie?

ETTU en Wortell vormen samen een nieuwe groep van 180 specialisten. Hoe vult Wortell ons aan? Wortell adviseert organisaties met de inrichting van de Moderne Werkplek op basis van Microsoft 365 en Azure. Zij zijn een toonaangevende Microsoft-partner met meer dan 20 jaar ervaring.

Door de kennis van Wortell rondom Microsoft 365 en Azure te bundelen met expertise rondom applicatieontwikkeling op het Microsoft platform, adoptiedienstverlening en innovatieve SaaS-producten (Debble) kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden. Compleet ‘as-a-service’ dus.

De nieuwe organisatie zal blijven werken vanuit de locaties in Lijnden en Gouda. De complete directie blijft bestaan uit Eric-Jan Vroon (Chief Products & Services), Piet Vink (Chief Customer Engagement), Luc Joziasse (Chief Happiness Officer) en Danny Burlage (Algemeen Directeur).Complete ‘desktop as a service’

Piet Vink, Chief Customer Engagement: “Doordat we de krachten bundelen kunnen we een een compleet aanbod bieden rondom Microsoft 365 en Azure. Van een as-a-service dienstverlening rondom de werkplek, een mooie SaaS-productenlijn tot aan het volledig beheren van de cloud omgeving."

Het persbericht erop nalezen? Bekijk hier het persbericht.

Directiefoto fusie
Van links naar rechts: Eric-Jan Vroon, Luc Joziasse, Piet Vink, Danny Burlage