DocuSign: Digitale Handtekening in SharePoint en Office 365
Publicatiedatum: 03 december 2013

Veilige workflow voor juridisch goedgekeurde digitalisering en archivering

In Nederland is sprake van een groeiende vraag naar oplossingen voor digitale handtekeningen, doordat organisaties hun business systemen steeds verder automatiseren en in toenemende mate digitaal worden. Hier spelen ETTU en DocuSign op in met hun krachtige end-to-end oplossing om document-gerelateerde processen te automatiseren.

“Tot nu toe waren er alleen dure en complexe oplossingen voor het digitaal ondertekenen van documenten, waarbij niet per definitie rekening gehouden werd met specifiek geldende security en legal aspecten. Dankzij de samenwerking met DocuSign kunnen wij onze klanten nu een gebruiksvriendelijke, juridisch goedgekeurde oplossing voor het digitaal ondertekenen van documenten bieden, die volledig geïntegreerd is met onze eConnect oplossingen,” aldus Vincent Heijkmann, mede eigenaar van ETTU en verantwoordelijk voor het partnerbeleid.

“Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe samenwerking. ETTU biedt als grootste SharePoint specialist in Nederland ondersteuning op strategisch en operationeel niveau en kan veel waarde toevoegen aan onze dienstverlening. Door Enterprise Content Management oplossingen als SharePoint te combineren met Workflow en CoSign, kunnen organisaties de efficiency en effectiviteit van hun kernprocessen sterk verbeteren,” zegt Raanan Dahari, VP Sales EMEA bij DocuSign.

Over CoSign by DocuSign

CoSign heeft ruim 20 jaar internationale expertise in kostenefficiënte oplossingen voor digitale ondertekening van documenten conform nationale wet- en regelgeving. De oplossing CoSign heeft wereldwijd miljoenen gebruikers bij bedrijven waarvoor security belangrijk is, alsook bij overheden en cloud diensten. CoSign werd door Forrester Research ‘de sterkste digitale handtekening oplossing’ genoemd in het Q2 2013 E-Signatures rapport 'The Forrester Wave' van Forrester Research. Voor meer informatie: www.docusign.com