ETTU
ETTU bij meest favoriete ICT-werkgevers van Nederland

ETTU bij meest favoriete ICT-werkgevers van Nederland

maandag 12 december 2016
ETTU is door het vakblad Computable opgenomen in de top 100 van meest favoriete ICT-werkgevers van Nederland. Computable startte vorig jaar met een werkgeversonderzoek onder ICT’ers die werkzaam waren bij niet-ICT-organisaties. Uit het onderzoek van 2016 komt naar voren dat ICT-bedrijven als ICT-werkgever veel populairder zijn dan niet-ICT-organisaties. Met een score van 8,81 is ETTU terug te vinden op de 20ste positie.
Ruim drieduizend ICT’ers hebben meegedaan aan het werkgeversonderzoek dat is uitgevoerd door Enigma Research in opdracht van Computable. Microsoft voert de ranglijst aan en FrieslandCampina is als eerste niet-ICT-organisatie terug te vinden op de gedeeld vijfde plaats. 

Het onderzoek is uitgevoerd onder zowel ICT-bedrijven als niet-ICT-organisaties. Hierbij is gekeken naar verschillende onderwerpen, waaronder de tevredenheid over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden, de waardering van de werkgever, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, de scholingsmogelijkheden, de doorgroei- en carrièremogelijkheden, de betrokkenheid bij de werkgever en de tevredenheid over de werkgever. In totaal hebben 3066 ICT’ers deelgenomen aan het onderzoek.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Wij zijn enorm trots om door Computable opgenomen te zijn in de Top 100 favoriete ICT-werkgevers van Nederland. Er is een schreeuwend tekort aan goede ICT'ers, zoals ook blijkt uit het onderzoek van Computable. Onze medewerkers zijn dan ook onze belangrijkste asset en de 20ste positie geeft aan dat we behoren tot de top ICT-werkgevers van Nederland."

De volledige uitslag van de Top 100 favoriete ICT-werkgevers is te vinden op de site van Computable.