ETTU
eConnect@Work oplossing bij Witlox Van den Boomen genomineerd voor Computable Awards 2015

eConnect@Work oplossing bij Witlox Van den Boomen genomineerd voor Computable Awards 2015

maandag 11 mei 2015
Op maandag 11 mei heeft de online vaktitel Computable de nominaties voor de Computable Awards 2015 bekend gemaakt. Het project volledig digitaal dossier met eConnect@Work bij Witlox Van den Boomen (W|VDB) is hierbij genomineerd in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.
Dit jaar worden voor de tiende keer de Computable Awards uitgereikt aan bedrijven en projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of een opvallende prestaties hebben neergezet in de markt. Het project van W|VDB is hierbij één van de vijf kanshebbers tijdens de uitreiking van de Computable Awards op 3 november 2015.Het project bij W|VDB is een samenwerking tussen ETTU, Ctac en Microsoft. W|VDB maakt gebruik van een geïntegreerde Microsoft omgeving met SharePoint 2013, Microsoft Dynamics CRM 2013 en Assistance PSA. De eConnect@Work oplossing van Documentaal, Epona, ETTU en ValidSign wordt hierbij ingezet, waarbij het voor een medewerker niet meer uitmaakt of een dossier vanuit SharePoint, Word of Outlook gestart wordt.

Vincent Heijckmann, directeur van ETTU: "Wij zijn enorm trots dat het project bij W|VDB genomineerd is voor de Computable Awards 2015. W|VDB loopt voorop in de markt als het gaat over het automatiseren van bedrijfsprocessen met bewezen Microsoft technologie."

John Schrijvers, ICT Manager van Witlox Van den Boomen: "Met onze oplossing voor digitaal dossier beschikken onze medewerkers nu over één geïntegreerde omgeving waar zij alle klant en dossier informatie kunnen raadplegen. We hebben hierbij intensief samengewerkt met Ctac en ETTU en met zeer veel enthousiasme en commitment om het project te laten slagen. De nominatie voor de Computable Awards 2015 in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB is hierbij een erkenning waar wij enorm trots op zijn!"

Over de Computable Awards

Een onafhankelijke jury heeft de verschillende ICT-projecten beoordeelt. Via de website van Computable mogen de lezers van Computable stemmen op de genomineerde projecten. De stem van de markt bepaalt uiteindelijk voor 50 procent wie de Computable Awards wint. De andere helft wordt bepaald door de onafhankelijke vakjury. De winnaars van de Computable Awards 2015 worden tijdens een spannende awardshow bekend gemaakt op 3 november 2015.

computable awards 2015