ETTU

eBook: De psychologie van samenwerking in teams

De manier waarop teams communiceren heeft veel invloed op de prestaties van medewerkers en de organisatie. Minder bekend is echter de psychologie achter hoe we samenwerken. In dit eBook ontdek je 4 inzichten voor het vergroten van de betrokkenheid van jouw medewerkers.
De psychologie achter samenwerking op het werk kan worden gekoppeld aan de dagelijkse interacties die plaatsvinden in vrijwel elke organisatie. Hoe jouw medewerkers het werk interpreteren en de manier waarop zij samenwerken met anderen, bepalen uiteindelijk hun succes, investering en betrokkenheid in het bedrijf. En als je medewerkers betrokken zijn, profiteert jouw organisatie hier van. In een recent onderzoek geeft zelfs 77% van de ondervraagden aan dat medewerkersbetrokkenheid erg belangrijk is voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

We willen allemaal weten hoe we het beste kunnen samenwerken op de werkplek. In dit eBook ontdek je daarom de 4 inzichten voor het vergroten van de betrokkenheid van jouw medewerkers:
  • Promoot "goede stress" voor een betere samenwerking.
  • Breng introverte en extraverte medewerkers dichter bij elkaar.
  • Verander het feedback mechanisme.
  • Geef medewerkers te ruimte om van gedachte te wisselen.

Download het eBook: De psychologie van samenwerking in teams

Vul onderstaand formulier in en download direct het eBook.