Publicatiedatum: 26 juni 2013
Het eConnect Kennis- en Communicatie Portaal in Microsoft SharePoint wordt hiervoor ingezet, in combinatie met het eConnect Projecten Portaal.Belangrijke doelstelling is het stroomlijnen van projecten, waarbij via workflows ook gewerkt zal worden met autorisaties en rechten. Op dit moment wordt er nog gebruik gemaakt van de overkoepelende nieuwstool van DPD, maar deze biedt de Nederlandse organisatie beperkte mogelijkheden om lokaal nieuws te delen en medewerkers van de juiste informatie te voorzien.

Effectiever projectmanagement en betere interne communicatie

DPD beschikt straks over up-to-date stuurinformatie, dankzij realtime inzicht in de status van projecten. Robert van Straaten, director marketing en sales van DPD Pakketservice: “Voor de logistieke dienstverlening is het snel beschikbaar hebben van de juiste, actuele informatie erg belangrijk. Wij waren op zoek naar een platform dat informatiedeling mogelijk maakt, en wilden daarbij niet opnieuw het wiel uitvinden. Daarom hebben we gekozen voor het standaard Kennis- en Communicatie Portaal van ETTU. Hiermee kunnen onze medewerkers permanent over up-to-date informatie beschikken, zodat ze onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

Piet Vink, eigenaar ETTU en verantwoordelijk voor marketing & sales: “DPD Pakketservice maakt al succesvol gebruik van het Projecten Portaal van ETTU. Wij zijn blij dat het eConnect Kennis- en Communicatie Portaal daar nu aan toegevoegd wordt en verwachten goede resultaten.”