ETTU
Documentaal, Epona, ETTU en ValidSign lanceren digitale werkomgeving voor professionals: eConnect@Work

Documentaal, Epona, ETTU en ValidSign lanceren digitale werkomgeving voor professionals: eConnect@Work

woensdag 29 oktober 2014
Documentaal, Epona, ETTU en ValidSign zijn een strategische samenwerking aangegaan en lanceren met eConnect@Work een digitale werkomgeving voor professionals voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Met eConnect@Work beschikken organisaties over een volledig geïntegreerde werkomgeving waarin samengewerkt kan worden aan dossiers of projecten met behulp van Microsoft Office, SharePoint en digitale handtekeningen.
De vier organisaties leveren al standaard oplossingen die zich reeds bewezen hebben in de markt. ValidSign levert een oplossing voor het digitaal en rechtsgeldig ondertekenen van documenten en emailberichten. Documentaal levert een oplossing voor documentcreatie en het opmaken van documenten in de juiste huisstijl. Epona levert de integratie tussen Microsoft Office (Outlook) en SharePoint. ETTU levert met eConnect een standaard oplossing voor documentmanagement en samenwerken in SharePoint.

Door de integratie van deze oplossingen zijn organisaties in staat om beter samen te werken. Het maakt voor een medewerker niet meer uit of een project of dossier vanuit SharePoint, Word of Outlook wordt gestart, alle informatie wordt altijd op een uniforme wijze opgeslagen in SharePoint. Dit is vooral interessant voor organisaties waarin projectmatig of veel met dossiers wordt gewerkt, zoals accountants en notarissen, advocatenkantoren, juridische afdelingen en woningcorporaties.

Piet Vink, mede-eigenaar van ETTU: “Steeds meer informatie wordt digitaal verstuurd en opgeslagen. Wij merkten echter in de markt dat deze informatie versnippert over verschillende systemen werd opgeslagen: in het documentmanagementsysteem, op de lokale hardeschijf en in de persoonlijke mailbox. Met de samenwerking tussen Documentaal, Epona, ETTU en ValidSign bieden wij organisaties één geïntegreerde omgeving waar vanuit alle informatie te raadplegen is, ook vanuit verschillende locaties. En dat met standaard oplossingen voor een vast bedrag per gebruiker per maand.”

Reinoud Wouters, partner van Documentaal: “De rol van documentcreatie, CRM, en project- en dossiermanagement binnen organisaties wordt steeds groter. Wij hebben elkaar gevonden omdat we dezelfde filosofie hanteren: het moet gebruikers echt helpen met hun werk en het moet super eenvoudig zijn. Dan gaat software namelijk voor de klant werken. We hadden al een aantal goede gezamenlijke ervaringen bij klanten – nu hebben we het geformaliseerd waardoor we onze klanten een nog betere gebruikerservaring bieden.”

Marjan Hermkes, directeur Epona Legal: “Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om van elkaars expertise gebruik te maken zodat we nog beter kunnen inspelen op de vragen vanuit de markt over het (samen)werken binnen SharePoint. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze complementaire producten en best practices een interessante propositie neerzetten voor organisaties die technologisch vooruit willen.”

John Lageman, Directeur van ValidSign: ”Volledige digitalisering is een niet te stuiten ontwikkeling. De samenwerking tussen Documentaal, Epona, ETTU en ValidSign biedt een krachtige geïntegreerde standaardoplossing om volledig digitaal je informatie te beheren en je processen te besturen. De last mile om echt digitaal te werken is de vervanging van de natte handtekening door een digitale handtekening waarbij het zelfs mogelijk is de klant digitaal te laten ondertekenen.”