ETTU
Customer Immersion Experience: Ervaar de mogelijkheden van Microsoft technologie

Customer Immersion Experience: Ervaar de mogelijkheden van Microsoft technologie

De moderne werkplek is in opkomst. Dit zorgt er voor dat medewerkers niet harder, maar slimmer kunnen werken op elk apparaat en op elke locatie. Maar wat betekent dit nou concreet voor uw organisatie? En welke mogelijkheden biedt de moderne werkplek op het gebied van productiviteit, veiligheid en samenwerken? ETTU organiseert daarom in samenwerking met Microsoft de Customer Immersion Experience (CIE).
Een bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar welke technologische oplossingen passen het beste bij de organisatie? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.

Wat is een Customer Immersion Experience?

Tijdens een Customer Immersion Experience staat het zelf ervaren van de productiviteitsoplossingen van Microsoft centraal. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten. Op basis van specifieke wensen besteden we tijdens de CIE-sessie aandacht aan de scenario’s die voor uw organisatie relevant zijn.

Voor wie is de Customer Immersion Experience?

Een CIE-sessie geeft meer inzicht over de oplossingen van Microsoft zonder sales druk, maar wel vanuit een gebruikerservaring. Door diverse stakeholders bij elkaar te brengen, van business tot IT, ontstaat er inzicht in de uitdagingen en behoeftes voor de organisatie. Dus geen demonstratie, maar zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets en telefoons zitten. Ervaar zo het gemak van de allerlaatste Microsoft oplossingen!

Voorwaarden voor het aanmelden voor een CIE-sessie:

  • De CIE-sessie duurt één dagdeel en wordt georganiseerd op het hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol of op locatie.
  • Per sessie kunnen 4 tot 9 personen van uitsluitend de eigen organisatie deelnemen. Maximaal de helft van de groep bestaat uit IT-medewerkers.
  • Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen.
  • In de live scenario’s wordt er aan de slag gegaan met fictieve data en gebruiken we de nieuwste laptops, tablets en telefoons.
  • Een CIE-sessie is kosteloos en geheel vrijblijvend voor organisaties met meer dan 250 geautomatiseerde werkplekken.

Direct aanmelden voor een CIE-sessie

Vul onderstaand formulier in om direct aan te melden voor een CIE-sessie. Na ontvangt van de inschrijving nemen wij contact op om de doelstellingen en inhoud van de CIE-sessie af te stemmen.