CorporatiePlein 2017
In vijf jaar tijd is CorporatiePlein uitgegroeid tot hét bedrijfsvoering & ICT-evenement voor woningcorporaties. Het is onbetwist het belangrijkste evenement in de corporatiesector op het gebied van bedrijfsvoering en ICT bij
woningcorporaties. De bezoekersdoelgroep voor deze ‘Dag van de Woningcorporatie’ bestaat uit directie, managers en hoofden Financiën, Bedrijfsvoering, I&A, Onderhoud, Communicatie en Wonen.

CorporatiePlein 2017 vindt plaats op 21 september 2017 in Expo Houten en is gratis toegankelijk voor woningcorporaties. Inschrijven kan via www.corporatieplein.nl.

Startplek van de moderne werkplek in Office 365

ETTU wil bezoekers van CorporatiePlein vertellen over haar moderne werkplek. Microsoft Office 365 is het centrale platform om al deze informatie en applicaties te ontsluiten. ETTU heeft binnen Office 365 een sociaal intranet ontwikkeld genaamd Debble Workplace. Deze oplossing is volledig geïntegreerd met de verschillende onderdelen van Office 365 en biedt koppelingen naar de gebruikte bronsystemen. Wij zien Debble Workplace dan ook als de startplek voor elke medewerker van de corporatie.

Tijdens CorporatiePlein laat ETTU de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van de moderne werkplek, en kunnen bezoekers zelf de gebruiksvriendelijkheid van Debble Workplace ervaren.
debble workplace banner