CorporatiePlein 2017
In vijf jaar tijd is CorporatiePlein uitgegroeid tot hét bedrijfsvoering & ICT-evenement voor woningcorporaties. Het is onbetwist het belangrijkste evenement in de corporatiesector op het gebied van bedrijfsvoering en ICT bij
woningcorporaties. De bezoekersdoelgroep voor deze ‘Dag van de Woningcorporatie’ bestaat uit directie, managers en hoofden Financiën, Bedrijfsvoering, I&A, Onderhoud, Communicatie en Wonen.

CorporatiePlein 2017 vindt plaats op 21 september 2017 in Expo Houten en is gratis toegankelijk voor woningcorporaties. Inschrijven kan via www.corporatieplein.nl.

Ontdek de laatste innovaties tijdens onze kennissessies

Tijdens CorporatiePlein praten wij jou graag bij over de laatste innovaties voor woningcorporaties. Daarom organiseren wij verspreid over de dag verschillende kennissessies. Hieronder vind je het overzicht van deze kennissessies.

Ervaar de Microsoft HoloLens

De HoloLens is het Mixed Reality device van Microsoft. Dit biedt voor corporaties unieke mogelijkheden om de echte fysieke wereld te integreren met een virtuele wereld, bijvoorbeeld voor reparatie, onderhoud of nieuwbouw. Kijk tijdens deze kennissessie zelf met de HoloLens en ontdek de mogelijkheden voor jouw corporatie.
Tijd: 11.00 uur

Hoe pas je bot-technologie toe voor corporaties

In de corporatiesector wordt bot-technologie maar mondjesmaat geadopteerd. Toch is geautomatiseerde communicatie dichterbij en persoonlijker dan de meeste mensen denken, bijvoorbeeld voor het klantcontactcentrum. In deze kennissessie laten wij jou live de mogelijkheden van bot-technologie zien.
Tijd: 12.00 uur

Social intranet in Office 365

In deze kennissessie laten wij jou live de mogelijkheden van Debble Workplace zien, het out-of-the-box social intranet in Office 365. Dit vormt de startplek voor de moderne werkplek, waarmee corporaties slimmer en efficiënter kunnen (samen)werken.
Tijd: 13.00 uur

Digitaal- en rechtsgeldig ondertekenen

Hoeveel documenten worden er binnen jouw corporatie nog uitgeprint en op papier ondertekend om vervolgens in te scannen en weer digitaal op te slaan? In deze kennissessie laten wij live zien hoe je eenvoudig document digitaal en rechtsgeldig kan ondertekenen, zowel voor intern gebruik als naar externen.
Tijd: 14.00 uur