Computable Future Lab tijdens Infosecurity.nl
In het Computable Future Lab tijdens Infosecurity.nl maak je kennis met inspirerende toepassingen van de belangrijkste technologische trends. Exposanten in het Computable Future Lab laten de bezoekers van de Infosecurity, Data & Cloud Expo beurs hun oplossingen ervaren doormiddel van het geven van een user experience.

Als Microsoft Gold Partner lopen wij voorop met de nieuwste technieken, waaronder de HoloLens, Azure, bot-technologie en kunstmatige intelligentie. De HoloLens is sinds halverwege 2016 op de markt en het gebruik ervan wordt steeds serieuzer. Binnen een aantal jaar zal Mixed Reality en de HoloLens dan ook een grote impact krijgen op ons dagelijkse leven. ETTU ontwikkelt hiervoor verschillende toepassingen, die organisaties kunnen helpen op de werkelijke wereld en virtuele wereld met elkaar te verbinden. Dit maakt het vormen van een businesscase velen malen makkelijker, bijvoorbeeld bot-technologie voor woningcorporaties of het verbeteren van het onderhoudsproces.

Tijdens onze experience op het Computable Future Lab laten wij jou zien wat de mogelijkheden zijn van Mixed Reality en de HoloLens. Zo kan je zelf de HoloLens opzetten, maar ook concrete toepassingen ervaren die de virtuele met de echte wereld verbinden.