ETTU
Bezoek Best of Sharing 2016, met keynote van oa Edwin Hageman CEO Microsoft Nederland

Bezoek Best of Sharing 2016, met keynote van oa Edwin Hageman CEO Microsoft Nederland

donderdag 12 mei 2016
Nog 4 weken en dan is Best of Sharing 2016, hét SharePoint en Office 365 event georganiseerd door ETTU. De laatste hand aan het programma is gelegd, onder andere met de toevoeging van de keynote van de CEO van Microsoft Nederland, Edwin Hageman.
Deze jubileum editie staat volledig in het teken van de mogelijkheden en best practices van SharePoint en Office 365. Inmiddels hebben zich al meer dan 60 organisaties ingeschreven, wat aangeeft dat SharePoint en Office 365 belangrijke onderwerpen zijn in de markt. 

Tijdens Best of Sharing 2016 zal Edwin Hageman, CEO van Microsoft Nederland, een keynote verzorgen en meer vertellen over de toekomstvisie van Microsoft. Daarnaast vertelt Hans van der Meer meer over de laatste mogelijkheden van SharePoint naar aanleiding van het Future of SharePoint event van Microsoft.

Naast de keynotes worden de volgende presentaties gegeven:
  • Toekomstgericht ontwikkelen met SharePoint en Cloud architectuur
  • Het automatiseren van een HR proces bij een retail organisatie
  • Getting ready for the unstructured future with the Digital Workplace
  • De mogelijkheden en voordelen van DevOps
De dag wordt afgesloten met een inspirerende keynote van Erwin van der Zande, bekend van Bright TV op RTLZ en een netwerkborrel. Nog niet ingeschreven voor Best of Sharing 2016? Schrijf je dan direct in, want het aantal plaatsen is beperkt!