ETTU
Autoriteit Woningcorporaties kiest eConnect DMS & RMA

Autoriteit Woningcorporaties kiest eConnect DMS & RMA

dinsdag 09 april 2013
Na een succesvol Proof of Concept traject heeft de Autoriteit Woningcorporaties gekozen voor de implementatie van het eConnect DMS & RMA systeem van ETTU, specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven.
Autoriteit Woningcorporaties is de financieel toezichthouder van woningcorporaties. Om goed toezicht te kunnen houden, moet alle financiële informatie inzake de woningcorporaties snel beschikbaar zijn. Op dit moment vindt data opslag plaats in verschillende systemen, waardoor het terugvinden van informatie veel tijd vraagt.

Autoriteit Woningcorporaties werkte al met SharePoint en was op zoek naar een integrale oplossing voor data management. Na het succesvolle test traject, wordt nu gewerkt aan een plan van aanpak en start de organisatie met de inrichting van het portaal. Het projectmanagement ligt bij Eric Burger Document Management. In juni moet een eerste primair proces in eConnect werken. Doelstelling is om in totaal zeven processen voor het eind van dit jaar in het DMS en RMA onder te brengen.”

Toekomstgericht Document- & Record Management Systeem

Piet Vink, directeur van ETTU: “Wij zien een toenemende vraag naar onze eConnect producten. Hiermee kunnen klanten hun groeiende stroom informatie managen, terwijl alle veiligheidsaspecten afdekt zijn. We hebben met het CFV een mooi gezamenlijk team en ik verwacht dat de organisatie snel rendement zal zien van de samenwerking.”

Sacha Heijkoop, hoofd informatie en automatisering bij Autoriteit Woningcorporaties: “De functionaliteit die wij nodig hebben, wordt helemaal afgedekt door het eConnect DMS & RMA Portaal, dat NEN 2082 gecertificeerd is. En ETTU heeft al zich als business partner al bewezen; zij zijn pragmatisch en resultaatgericht.”