ETTU

Afstudeerstage: Mobile App Development

Wil jij écht een innovatieve afstudeeropdracht waar jij jouw C# kennis met Mobile App Development combineert? Ben je beschikbaar vanaf januari/ februari 2018? Ontdek de mogelijkheden binnen ons Microsoft Innovatie team!

Team: Debble
Knowledge Team: Mobile App Development

Wat is jouw impact als afstudeerder bij ETTU?

Debble is binnen een ETTU een apart team. Wij richten ons op de ontwikkeling van gestandaardiseerde software op het Microsoft Office 365 en SharePoint platform. Binnen dit team met internationale klanten en top notch professionals ondersteun jij ons in de doorontwikkeling van onze mobile apps. Je werkt nauw samen met onze lead developer en lead designer. Vanzelfsprekend krijg je de mogelijkheid om input te leveren zodat jouw opdracht zo uniek mogelijk is.


High Res Mobile App jpg


ETTU: We SHARE Together

ETTU is de belangrijkste transformatie en adoptiepartner voor Microsoft en haar technologieën. Voor ons is een project pas succesvol als de gebruikers ermee willen en kunnen werken. Vanuit dit vertrekpunt ontzorgen en helpen wij organisaties met het implementeren van de “Moderne Werkplek”. Met onze full service dienstverleningen zorgen wij voor state of the art applicaties die zowel in de Cloud als on-premises uitsteken functioneren. Met onze ‘getting things done’-mentaliteit zorgen wij voor een duurzaam resultaat. In onze jonge organisatie, waar de gemiddelde leeftijd van de 85 medewerkers rond de 35 ligt, wordt veel aandacht besteed aan het vergaren en delen van kennis. Denk daarbij aan:

  • Expertise gerichte 'Knowledge teams' waar jij samen met je team nieuwe technieken leert en toepast. Ook tijdens een project kan jij rekenen op de deskundigheid van jouw collega’s.
  • Kennissessie tijdens welke een collega zijn visie, product of een trend presenteert.
  • Innovatietrajecten waarbij jij en je collega’s jullie innovatieve ideeën kunnen inschieten en hier, in de baas z’n tijd, mee aan de slag kunnen.

De ideale student

Om deze opdracht succesvol uit te voeren, is het van belang dat jij een Bachelor of Master (Technische) Informatica studie volgt waardoor jij bekend bent met C#, Visual Studio 2015, Xamarin. Daarnaast heb jij affiniteit met mobile solutions. Jij bent een activist als het gaat om creatieve oplossingen en weet daardoor mooie resultaten te behalen. Daarnaast kun jij je zonder twijfel vinden in de kernwaarden van ETTU: Succesgericht, Hoog niveau, Ambitieus, Resultaatgericht en Enthousiast, ofwel: SHARE.

Bij ETTU kan je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarde

  • Een bruto vergoeding van maximaal €750,- per maand.
  • Een smartphone en MacBook Pro.
  • Volop persoonlijke- en expertisegerichte ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Informele kwartaal uitjes en diverse fun events.
  • Een massage: 2 x per maand komt een professionele stoelmasseur langs.
  • Een community van gedreven collega's die je graag helpen en uitdagen!

Durf je deze uitdaging aan te gaan? Neem contact met ons op!

Ben jij de innovatieve student die deze uitdaging durft aan te gaan? Stel je aan ons voor door jouw CV & korte motivatie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan Jelle ook bellen via 06 28 72 13 83. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.